Drift og sikkerhet — for en trygg IT-hverdag

Sikre systemer og backupløsninger

Kontakt oss

Online backup

Du kan også velge å benytte deg av vår backupløsning for sikkerhetskopiering av dine viktige data til skyen.

ITvakt

Med konseptet ITvakt sørger vi for at du skal ha en trygg og enkel IT-hverdag. Vårt mål er å redusere dine problemer og farer i IT-hverdagen til et absolutt minimum. Derfor leverer vi ITvakt som inneholder:

  • Endepunktsbeskyttelse

  • Antivirus

  • Web-beskyttelse

  • Oppdateringskontroll

  • IT-helse

  • Backup

Endepunktsbeskyttelse

Datatrafikk mellom PCer og omverdenen (web, e-post o.l.) er ofte definert som «det svake ledd». Overvåkingen av dette er det vi kaller «endepunktbeskyttelse.» ITvakt overvåker PCene og sørger for å best mulig hindre angrep utenfra.

Antivirus

Systemet stopper og eliminerer datavirus som kommer i e-post, via minnepenner o.l. Dette gjelder ormer, trojanere, spionprogramvare, reklamevirus, tastaturavlyttere osv. ITvakt holder antivirus  oppdatert.

Web-beskyttelse

Mange nettsteder inneholder skadelige data. Med web-beskyttelse aktivert hindres brukeren i å klikke seg inn på slike sider. Dette gjelder også bannere/lenker på nettsider eller i e-poster. Web-beskyttelse kan også programmeres slik at brukeren ikke har tilgang til nettsteder som i utgangspunktet ikke er skadelige, men som bedriften har valgt at ansatte ikke skal besøke.

Oppdateringskontroll

Flesteparten av digitale angrep skjer via sikkerhetshull i datasystemer som ikke er oppdatert. ITvakt inneholder funksjoner som sørger for at du alltid har siste sikkerhetspakke av operativsystemet installert, samtidig som at flere andre drivere og programmer er «up to date» (f.eks. Java, Adobe osv.)

IT-helse

ITvakt har oversikt over din PC i forhold til ytelse og driftssikkerhet. Du kan f.eks. få varsel om en harddisk begynner å bli full, om minnet blir for lite osv. slik at det kan tas nødvendige grep før eventuelle problemer oppstår.