Tryggere hverdag med ITvakt

Trygger dine data med ITvakt

Les om ITvakt - vi reduserer dine problemer og farer i IT-hverdagen til et absolutt minimum.

 

Vårt mål er å redusere dine problemer og farer i IT-hverdagen til et absolutt minimum. Derfor leverer vi ITvakt som inneholder:

  • Endepunktsbeskyttelse
  • Antivirus
  • Web-beskyttelse
  • Oppdateringskontroll
  • IT-helse
  • Backup


Endepunktsbeskyttelse
Datatrafikk mellom PCer og omverdenen (web, e-post o.l.) er ofte definert som «det svake ledd». Overvåkingen av dette er det vi kaller «Endepunktbeskyttelse». ITvakt overvåker PCene og sørger for å best mulig hindre angrep utenfra. Mange av angrepene skyldes handling i form av å f.eks. klikke på en lenke på en nettside eller i en e-post. ITvakt har innebygde funksjoner som både overvåker handlingene og kan reagere på uvanlig oppførsel på en PC.

Antivirus
Systemet stopper og eliminerer datavirus som kommer i e-post, via minnepenner o.l. Dette gjelder ormer, trojanere, spionprogramvare, reklamevirus, tastaturavlyttere osv. ITvakt holder antivirus oppdatert.

Web-beskyttelse
Mange nettsteder inneholder skadelige data, med Web-beskyttelse aktivert hindres brukeren i å klikke seg inn på slike sider. Dette gjelder også bannere/lenker på nettsider eller i e-poster. Web-beskyttelse kan også programmeres slik at brukeren ikke har tilgang til nettsteder som i utgangspunktet ikke er skadelige, men som bedriften har valgt at ansatte ikke skal besøke.

Oppdateringskontroll
Flesteparten av digitale angrep skjer via sikkerhetshull i datasystemer som ikke er oppdatert. ITvakt inneholder funksjoner som sørger for at du alltid har siste sikkerhetspakke av operativsystemet installert, samtidig som at flere andre drivere og programmer er «up to date» (f.eks. Java, Adobe osv.).

IT-helse
ITvakt har oversikt over din PC i forhold til ytelse og driftssikkerhet. Du kan f.eks. få varsel om en harddisk begynner å bli full, om minnet blir for lite osv. slik at det kan tas nødvendige grep før ev. problemer oppstår.

Backup
Skulle det skje noe med dine datasystemer er backup din viktigste trygghet. Velger du vår backupløsning vil det bli tatt skybasert backup av din data. I ettertid kan backupen benyttes til å gjenskape tapt data til hvilken som helst PC, eller du kan bruke den til å finne tilbake til en enkelt fil som du kanskje har slettet ved en feiltakelse.

Ved å bruke ITvakt vil du få en tryggere og enklere hverdag. Ta kontakt i dag så kan vi fortelle deg mer eller vise deg hvordan dette fungerer.

 

Meld din interesse i skjemaet nedenfor så tar vi kontakt. Du kan også melde deg på våre nyhetsbrev,

0
Feed