Illustrasjon PowerDMARC

Sikre utgående e-post med PowerDMARC

Med nye strenge e-postregler fra store aktører som Microsoft, Google og Yahoo, er sikker digital kommunikasjon viktigere enn noensinne. Snøhetta Data tilbyr PowerDMARC som sikrer at dine e-poster når frem til mottakeren og hindrer at de havner i spam.

I en verden hvor e-post er en nøkkelkomponent i vår daglige kommunikasjon, har det aldri vært viktigere å sørge for at e-postene vi sender og mottar er sikre og når frem til riktig mottaker. Med de nye, strengere e-postreglene innført av store aktører som Microsoft, Google og Yahoo, har utfordringene knyttet til e-postkommunikasjon økt. Disse selskapene strammer inn sine krav for å bekjempe spam og øke sikkerheten, noe som kan påvirke hvordan dine e-poster blir behandlet i mottakers innboks.

 

Snøhetta Data anbefaler PowerDMARC som et viktig verktøy i denne sammenhengen. Tenk på PowerDMARC som en vakt ved porten til din e-post. Akkurat som en dørvakt sjekker ID ved inngangen til en klubb, sørger PowerDMARC for at e-postene dine er trygge og kommer fra den de sier de kommer fra. Dette betyr at dine e-poster har større sjanse for å bli lest, i stedet for å blifeilaktig sett på som søppelpost eller svindel.

 

Vi i Snøhetta Data setter opp PowerDMARC i ditt system og det kreves da ingen avansert teknisk kunnskap fra din side. Det passer på at alt går som det skal når du sender en e-post og sørger for at din kommunikasjonen er sikker.

 

Med de nye reglene fra Microsoft, Google og Yahoo, blir det enda viktigere å bruke en tjeneste som PowerDMARC. Den hjelper deg å holde tritt med disse endringene, og sikrer at dine e-poster ikke bare når frem, men også opprettholder et godt omdømme for din bedrift.

 

Snøhetta Data forstår viktigheten av sikker og effektiv digital kommunikasjon. Med PowerDMARC som en del av din digitale strategi, kan du være trygg på at dine e-postkommunikasjoner forblir sikre, pålitelige og i tråd med de nyeste kravene for e-postsikkerhet.

Ta kontakt i dag, så finner vi løsningen som passer deg.

 

0
Feed