Sikre bedriften med Microsoft 365 Total Backup

Sikre bedriften med Microsoft 365 Total Backup

Sikre bedriftens fremtid ved å beskytte og gjenopprette viktige data i Microsoft 365-applikasjoner med Microsoft 365 Total Backup. I en verden der data er dyrebare og sårbarhetene øker, er en solid sikkerhetskopieringsplan viktigere enn noen gang

 


Automatisk backup:

Glem manuelle prosesser og bekymringer for tapt data. Microsoft 365 Total Backup utfører opptil 6 daglige sikkerhetskopier automatisk, så dine data alltid er oppdaterte.


Enkel gjenoppretting:
Uhell skjer. Med Microsoft 365 Total Backup kan du enkelt gjenopprette alt fra enkeltfiler til hele kontoer, så du raskt er tilbake på sporet etter utilsiktet sletting eller et cyberangrep.


Dataintegritet:

Vi tar vare på dataene dine. Microsoft 365 Total Backup sørger for at de forblir intakte og uendret under overføring og lagring, så du alltid har tilgang til nøyaktige og pålitelige data.


Støtte for flere applikasjoner:
Enten det er e-post, dokumenter eller samarbeidsverktøy, beskytter Microsoft 365 Total Backup dataene dine i ulike Microsoft 365-applikasjoner, inkludert Exchange Online, SharePoint, OneDrive for Business og Microsoft Teams.


Sikkerhet og overholdelse:

Vi tar sikkerheten på alvor. Microsoft 365 Total Backup følger strenge sikkerhetsstandarder og forskrifter som GDPR og HIPAA, og gir deg trygghet om at dataene dine er i gode hender.

_________

Ikke la verdifulle data gå tapt. Velg Microsoft 365 Total Backup for å beskytte bedriftens informasjon og sikre kontinuitet og suksess i en digital verden. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan Microsoft 365 Total Backup kan hjelpe bedriften din å trives.

 

0
Feed