Microsoft 365 CoPilot NÅ PÅ NORSK!

Nå på norsk! La CoPilot hjelpe deg med Word-dokumenter, Excel-data og kommunikasjon i e-post og Teams. CoPilot er Kunstig Intelligens (KI) som gjør arbeidshverdagen din enklere. Utforsk mulighetene med Microsoft 365 CoPilot – din digitale assistent som gir deg mer tid til det som virkelig betyr noe: å få ting gjort!

Kunstig intelligens (KI) er ikke lenger fremtiden – den er her nå, og den gir oss verktøy som kan forandre måten vi arbeider på. I denne sammenhengen presenterer vi i Snøhetta Data, Microsoft 365 CoPilot, din nye digitale assistent. La oss vise hvordan CoPilot kan forbedre arbeidshverdagen din ved å effektivisere dokumentproduksjon, dataanalyse og kommunikasjon – alt gjennom intuitiv teknologi skreddersydd for moderne bedriftsbehov.

 

CoPilot i aksjon:

Word med CoPilot: Raskere dokumentproduksjon
Forestill deg at du skal skrive et møtereferat. CoPilot tar dine stikkord og forvandler dem til et ferdig dokument, komplett med profesjonell struktur og formatering. Du sparer tid og kan konsentrere deg om innholdets kvalitet og dybde. CoPilot er som en effektiv skriveassistent som hjelper deg med å få jobben gjort raskere.

 

Excel med CoPilot: Analyser og visualiser data enkelt
Sliter du med komplekse datamengder? CoPilot tolker dine spørsmål og kommandoer for å generere dyptgående analyser og visuelle datarepresentasjoner. Alt fra økonomiske oversikter til salgsrapporter blir klarere og enklere å forstå. Med CoPilot ved din side kan du ta smartere beslutninger basert på innsikt fra dataene.

 

PowerPoint med CoPilot: Effektive presentasjoner på kort varsel
Si at du trenger å forberede en presentasjon med kort varsel. Bare oppgi temaet til CoPilot, og assistenten genererer et utkast med relevante lysbilder, design og innhold, slik at du kan presentere med selvtillit. CoPilot er som din personlige presentasjonsdesigner – den hjelper deg med å levere overbevisende budskap uten å bruke timer på oppsett og design.

 

Outlook og Teams med CoPilot: Smartere samarbeid
CoPilot hjelper deg med å administrere e-poster effektivt i Outlook og organiserer Teams-møter ved å foreslå agendaer, oppsummere diskusjoner og følge opp handlingselementer. Dette gjør samarbeidet mer målrettet og mindre tidkrevende. Med CoPilot kan du fokusere på det som virkelig betyr noe – å få ting gjort sammen med kollegene dine.

 

Med Microsoft 365 CoPilot ved din side får du en kraftfull assistent som forbedrer arbeidsflyten. Utforsk mulighetene og la CoPilot være din guide til en mer effektiv og intelligent arbeidshverdag!

 

Ta kontakt i dag for en gjennomgang eller en demonstrasjon!

0
Feed